Okees verlichtingGesloten (vr 09.00 - 17.00)

Toon openingstijden

lampenwinkels - Okees verlichting - kaartoverzicht

Okees verlichting

Onze kerntaken zijn het leveren van lichtbronnen en armaturen aan de zakelijke markt , maar u kunt ook als particulier bij ons terecht voor decoratieve verlichting. De armaturen die wij leveren zijn doorgaans voorzien van Philips of Osram elektronica. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en hebben daarom heel bewust gekozen voor A-merken elektronica. Niet alleen verlichtingsarmaturen zijn bij ons te koop. Losse onderdelen zoals bijvoorbeeld transformators , voorschakel apparaten snoeren en stekkers En natuurlijk de lichtbron van de verschillende lampen zoals halogeen-,spaar-,LEDlampen en natuurlijk de bekende gloeilamp.
Kortom, u kunt hier terecht voor een compleet pakket verlichting en toebehoren! Daarnaast kunt u ook voor lichtadvies bij ons terecht. We denken met u mee als het gaat om uw interne verbouwing of als u een energiebesparing advies wenst. We kunnen een compleet lichtplan in 3D voor u maken.Welke wens u ook heeft, wij komen graag bij u op locatie zodat wij u een gedegen advies kunnen geven.
De voordelen van onze verlichtingspeciaalzaak: Wij zijn niet zomaar een webshop, persoonlijk contact en een goede service staan bij ons hoog in het vaandel! U kunt alle artikelen per stuk bestellen. Wij zijn voorraadhoudend en kunnen dus snel in uw wensen voorzien. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend . Wij leveren alleen maar producten van zeer goede kwaliteit . Wij geven goede garanties , op sommige artikelen tot wel 10 jaar. Neemt u dus gerust contact met ons op. Ons deskundige team staat u graag te woord !

Expertises

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 9.00
maandag9.00 - 17.00
dinsdag9.00 - 17.00
woensdag9.00 - 17.00
donderdag9.00 - 17.00
vrijdag9.00 - 17.00
zaterdag9.00 - 17.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Adres- en contactgegevens

Okees verlichting
Giek 17
3891 KA Zeewolde

+31 (0)36 5249777
info@aclicht.nl

KvK

Nummer
62782290

Status
Actief

Deel deze pagina

Okees+verlichting img