Van den Bosch Verlichting

Geopend tot 18.00

lampenwinkels - Van den Bosch Verlichting - kaartoverzicht

Van den Bosch Verlichting

Van den Bosch Verlichting is een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Wij hebben fascinatie voor licht en passie voor design. Dat zorgt ervoor dat wij veel expertise hebben en u graag adviseren in verlichting.

Van den Bosch Verlichting heeft drie verschillende afdelingen. In de verlichtingswinkel vindt u een uitgebreide collectie van gerenommeerde merken. Wanneer u een compleet lichtplan wenst, dan ontwerpen onze lichtadviseurs deze in de lichtstudio. Onze gespecialiseerde verlichtingsmonteurs geven technisch advies en begeleiden en monteren uw verlichting.
Deze combinatie van experts onder één dak is uniek, het maakt dat wij u van dienst kunnen zijn bij het complete traject.

De collectie van Van den Bosch verlichting bestaat uit zowel decoratieve en technische verlichting van diverse designlabels zoals o.a. Artemide, Brand van Egmond en Delta Light. Van den Bosch wisselt de verlichtingscollectie het hele jaar, hierdoor vindt u altijd de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van licht in onze showroom.

De verlichting monteren wij, indien gewenst, door onze eigen verlichtingsmonteurs. Zij hebben naast hun technische opleiding interne training gekregen. Er zijn maar weinig monteurs die naast hun technische kennis de feeling hebben om lampen esthetisch verantwoord op te hangen. Zo worden o.a. met veel zorg storende draadjes weg gewerkt.

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Van den Bosch Verlichting

  • Ontwerp

Openingstijden

Open
Sluit om 18.00
maandagGesloten
dinsdag9.30 - 18.00
woensdag9.30 - 18.00
donderdag9.30 - 18.00
vrijdag9.30 - 18.00
zaterdag10.00 - 17.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De verlichting-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Van den Bosch Verlichting
Waltorenstraat 3
3841KN Harderwijk

+31 (0)341 413319

Deel deze pagina

Van+den+Bosch+Verlichting img