BD Design Ben Demmers

Gesloten (vr 08.30 - 17.00)

Toon openingstijden

lampenwinkels - BD Design Ben Demmers - kaartoverzicht

BD Design Ben Demmers

B. Demmers maakte de grootste kroonluchter van Europa, werkt al drie jaar aan verlichting in stijl voor de Beurs van Berlage. Bezoekers van de Holland Casino's beproeven hun geluk al jaren onder zijn lampen.. En ook in het Circustheater en 'overbuurman" het Kurhaus bracht hij licht in de duisternis, en dat is niet zomaar licht: Er zij licht! Mooi licht, dat is gevangen in de bijzondere armaturen van Kunstenaar Ben Demmers.
Demmers is wars van het alledaagse, verpakt "zijn licht" in design en decorum en maakt van iedere lichtbron een bron van inspiratie. Demmers is geschoold als meester-smid, daar leerde hij om op ambachtelijke wijze weerbarstige materialen naar zijn hand te zetten.

BD Design's vaste-collectie is bijzonder veelzijdig: "Van een prachtige leeslamp in elke gewenste kleur, de schitterende Chandelier Florence afgehangen met A-klasse STRASS Swarovski kristal, tot de diverse wandlichten en bureaulampen en up-lighters met de laatste LED technologieen.
Kortom BD Design is bijzonder veelzijdig, alles met de hand vervaardigt en exclusief zodat u altijd iets speciaals heeft.

Het atelier ademt een sfeer uit waardoor men zich in de Gouden eeuw waant. Er is een open vuur waar de smid weerbarstige materialen bewerkt om de mooiste vormen in de diverse producten te krijgen.
Brons, messing, ijzer, koper, roestvrij-staal, goud en zilver zijn de kostbare grondstoffen die zorgen voor duurzaamheid van BD Design armaturen. Het patineren, het handgeblazen glas, het eventuele Swarovski-kristal draagt eraan bij dat ieder object een fraai kunstwerk wordt.

Services

  • eigen atelier

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 8.30
maandag8.30 - 17.00
dinsdag8.30 - 17.00
woensdag8.30 - 17.00
donderdag8.30 - 17.00
vrijdag8.30 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De verlichting-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

BD Design Ben Demmers
Molenwerf 11
1911DB Uitgeest

+31 (0)251 311625

Deel deze pagina

BD+Design+Ben+Demmers img