Opsi

Opsi

In 2007 is Opsi BV opgericht. De naam Opsi is ontstaan uit de beginletters van OPtical SIgn.
In de beginfase lag de nadruk vooral op de "lichttransporterende" platen, tegenwoordig ook krasplaten genoemd.

Echter, al snel werd duidelijk dat de markt daar toen nog niet klaar voor was en zijn we op zoek gegaan naar nieuwe markten. Hierbij kwamen we uit bij interieurbouwers en producenten van koelingen. De veelzijdigheid en het unieke van de interieurbouw is ons op het lijf geschreven. Met onze kennis en producten kunnen wij namelijk perfect inspelen op de specifieke wensen van de klant om hen zodoende te bieden wat ze voor ogen hebben. En niet onbelangrijk; binnen het budget.

In 2008 zijn we ons meer gaan richten op de markt van de koelingen. Koelingen en vriesmeubelen worden tegenwoordig voorzien van een dagafdekking. Hiervoor hebben we diverse profielen ontwikkeld om de schappen en/of koof te voorzien van LED verlichting. Inmiddels hebben we al ongeveer 500 supermarkten, variƫrend van een actie tot gehele winkel, voorzien van onze LED armaturen. Onder het schap, achter het prijskaartprofiel of in de koof; we draaien onze hand er niet voor om! We werken samen met de eind-afnemer, maar leveren aan de fabrikanten en installateurs.

De komende jaren gaan we ons verder richten op de supermarktbranche in zowel binnen- als buitenland. Vanzelfsprekend blijven we daarnaast onze interieurbouwers, winkelinrichters, displaymakers, carrosseriebouwers en installateurs full support geven om samen met hen dat unieke product neer te zetten!

Services

  • Alleen op afspraak
  • Leverancier voor interieurbouwers, winkelinrichters, displaymakers en carosserie
  • Verlichting voor stands

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De verlichting-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Opsi
De Zwingel 7/A
4926DC Lage Zwaluwe

+31 (0)168 486474

Links

Website

Deel deze pagina

Opsi img