Van Hout Elektro-Service

Van Hout Elektro-Service

Voortgekomen uit de elektrotechniek met het klassieke licht, kracht- en zwakstroom heeft van Hout Elektro-Service in de ruim 27 jaar dat zij bestaat, diverse specialismen aan haar mogelijkheden toegevoegd.
Daardoor zijn wij ontwikkeld tot één aanspreekpunt waar u met al uw wensen en vragen terecht kunt. U heeft dus ook maar met één bedrijf te maken hetgeen u vele voordelen biedt, en kunnen wij u van dienst zijn op een zeer breed technisch gebied.

Ons bedrijf bestaat uit een team van 8 personen die dagelijks met vol enthousiasme met hun werkzaamheden bezig zijn. "Teamwerk" en "de klant" staan bij ons hoog in het vaandel, waarbij het woord "kwaliteit" centraal staat.

Persoonlijk contact en overleg met onze opdrachtgevers klinkt bij al onze medewerkers normaal in de oren en is onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden.

Wij beschikken over een ruime domotica-showroom. In deze showroom kunnen wij u uitstekend informeren en laten zien wat de mogelijkheden zijn op een breed elektrotechnisch vlak.

Genoeg redenen om in alle rust een bezoekje aan onze showroom te brengen en onder het genot van een kopje koffie of thee te ervaren wat wij voor u kunnen betekenen. Indien u alleen even wilt kijken naar bijvoorbeeld een bepaald soort schakelmateriaal of een bepaald soort verlichingsarmatuur kunt u altijd even bij ons langskomen. Indien één van onze technische mensen aanwezig is, zal deze met alle plezier u een en ander laten zien.

Services

  • 24-uurs service
  • Bezorgservice
  • Reserveren verplicht
  • Alleen op afspraak
  • Online offerte op te vragen.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De verlichting-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Van Hout Elektro-Service
Croy 14
5653LD Eindhoven

+31 (0)40 2551330

Deel deze pagina

Van+Hout+Elektro-Service img