Utilicht ProjectverlichtingGesloten (wo 08.30 - 17.00)

Toon openingstijden

lampenwinkels - Utilicht Projectverlichting - kaartoverzicht

Utilicht Projectverlichting

Al sinds 1986 bewijst Utilicht Projectverlichting een professionele en flexibele organisatie te zijn, waar het licht in hart en ziel zit. Met veel kennis en enthousiasme worden al meer dan 25 jaar vele wensen op verlichtingsgebied verwezenlijkt.

Wij gaan verder dan alleen ontwerpen en verkopen. Een op maat gemaakt lichtadvies is "specialistenwerk" en houdt rekening met veel aspecten. Naast de standaard fundamenten, als de hoeveelheid licht, energieverbruik en lichtbronnen met een uitstekende kleurweergave, houdt een gedegen lichtplan ook rekening met zeer belangrijke uitgangspunten als sfeer, uitstraling en natuurlijk beleving.

Voor Utilicht is elk soort project een mooie uitdaging. Uit welke hoek de vraag ook komt, als het gaat om winkels, kantoren, gezondheidscentra, sporthallen, gangen, leslokalen, magazijnen en het particuliere segment, is Utilicht overal geweest. Ook de wereld van buitenverlichting, noodverlichting en industriƫle verlichting kent voor Utilicht geen geheimen meer.

Utilicht is een flexibele projectverlichter. Wij zijn sterk in budgetoplossingen, maar kunnen ook in het hoogste segment een op maat gemaakt en specialistisch lichtadvies verzorgen. Onze adviezen worden desgevraagd ondersteund door lichtberekeningen, CAD-tekeningen en een aantrekkelijke ingebonden presentatie van het project, die u zo aan uw opdrachtgever voor kunt leggen. Als merkonafhankelijke lichtleverancier bieden wij u originele lichtplannen, ongeacht het project en het budget dat u ons voorlegt.

De huidige ontwikkelingen op het gebied van LED bieden de markt en ook Utilicht vele nieuwe uitdagingen. Met ons unieke UGP (Utilicht Garantie Plan) lopen we voorop in het aanbieden van hoogwaardige LED-oplossingen voor al uw projecten. Twijfelt u niet langer en bied ons de gelegenheid om u te laten zien hoeveel LED voor u en uw project kan betekenen.

Services

  • Alleen op afspraak

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 8.30
maandag8.30 - 17.00
dinsdag8.30 - 17.00
woensdag8.30 - 17.00
donderdag8.30 - 17.00
vrijdag8.30 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De verlichting-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Utilicht Projectverlichting
Esp 121
5633AA Eindhoven

+31 (0)40 2902050

Deel deze pagina

Utilicht+Projectverlichting img