Trilux CV

Trilux CV

Licht is de passie van TRLUX NIEUW LICHT. Al nagenoeg 100 jaar drukken we onze stempel op het heden en de toekomst van het licht - iedere dag. De zon is daarbij ons grote voorbeeld. Het is ons doel kunstmatig licht te creëren, dat even efficiënt, veelzijdig en duurzaam is. Wij noemen dat: "Nieuw Licht".

Innovatie was altijd al de drijvende kracht van TRILUX. Met toonaangevende technologieën, uitgekiende designoplossingen en voortreffelijke kwaliteit hebben wij mijlstenen gezet. Om welk toepassingsgebied het ook gaat, de verbetering van de levenskwaliteit van de mens is het cruciale criterium voor de marktrijpheid van onze producten.

TRILUX biedt tegenwoordig niet meer alleen innovatieve armaturen aan - maar perfect passende verlichtingsoplossingen die aan alle eisen voldoen, zowel voor architectuur, installateurs als designers. Wij zijn meer dan alleen leverancier - wij zijn contactpersoon en probleemoplosser voor alle vragen rond het thema licht. Hoe uiteenlopend de eisen ook zijn, één kenmerk hebben al onze producten gemeen: de liefde voor het detail.

De perfecte armatuur alleen is niet genoeg. Voor het juiste licht komt het op het geheel aan: een optimale, uitgebalanceerde lichtenscenering. Voor zowel specifieke ruimten, hele gebouwen als buitenzones zijn onze individuele adviesverstrekking en planningssuggesties de sleutel tot integrale verlichtingsoplossingen die energie en zodoende kosten besparen. Pas wanneer ons streven overeenstemt met uw behoeften hebben wij ons doel bereikt.

Uit de passie voor licht ontstond in 1912 de onderneming TRILUX. Gedreven door het streven Nieuw Licht te creëren koos stichter Wilhelm Lenze vanaf het begin voor intensieve onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten. De ondernemingswaarden die Lenze vanaf dag één invoerde, leven vandaag nog verder: onvermoeibare vernieuwingsdrang, een diep verankerd kwaliteitsbesef en een luisterend oor voor de behoeften van de klanten liggen aan de basis van het succesverhaal waaraan nog steeds nieuwe hoofdstukken worden toegevoegd.

100 jaar succes met licht.

Wat begon met eenvoudige producten, leidde al snel tot de eerste baanbrekende innovatie: armaturen met een drievoudig lichtrendement. Een mijlpaal waarmee de onderneming niet alleen de Duitse markt veroverde. Sindsdien bewijst TRILUX zijn innovatiekracht steeds opnieuw en ondertussen wereldwijd.

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Trilux CV

  • Advies
  • Lichtadvies
  • Lichtplannen
  • Maatwerk
  • Ontwerp

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De verlichting-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Trilux CV
Hardwareweg 5
3821BL Amersfoort

+31 (0)33 4557710

Links

Website

Deel deze pagina

Trilux+CV img